WHFB & WH40K Round 1 – Online Results are up

The results for Warhammer 40.000 and Warhammer Fantasy round 1 are up.

See more under GF14 – Live Score.

TeamGF

Claus
About

Jeg har spillet warhammer Fantasy Battle siden starten af 90'erne. Jeg Startede med 3ed. og min første hær var Orcs & Goblins. Ellers har jeg spillet bloodbowl, men ikke så mange af de andre GW spil. Min første turnering Fanatic i 1993, hvor jeg vandt for bedst malede hær. Jeg har været med til at arrangere den første Giant Fanatic lige fra den første Giant Fanatic 1999, og har med undtagelse af en enkelt misser, været en af hovedarrangørene af Giant Fanatic i alle årene Udover Giant Fanatic har jeg har været med til at arrangere et væld af andre turneringer og deltaget i mange turneringer, både i Danmark men også i udlandet. Der er ingen tvivl om at kærligheden til denne hobby er fler dimentionel. For mig er det vigtigste dog det sociale, malingen, historien og så selve spillet.